Settings
Detta är hjälpsidan för sidan Settings i Account HQ (fliken "Account Settings" under ett konto).
Här ser och uppdaterar du grundläggande inställningar för ett specifikt konto.
Fält
- Name
Kontots namn. Kan endast ändras av Admin eller Owner.
Åtgärder
- Save
Sparar det nya kontonamnet. Kräver rollen Admin eller Owner. - Delete Account
Raderar kontot permanent. Kräver rollen Owner, och att du bekräftar genom att skriva DELETE.